U wilt een flat verkopen of een etage? Een studentenkot, een studio? Een eensgezinswoning of een bungalow?

Makelaar Lebrun (gehuisvest in Jette 1090) staat tot uw beschikking.

 • maison
  Huis
 • villa
  Villa
 • Appartement
  Flat
 • bunglow
  Bungalow
 • duplex
  Bovenwoning
 • studio
  Studio
 • garage
  Parkeerplaats
 • garage
  Garage

Het toevertrouwen van de opdracht tot verkoop aan een makelaar is een belangrijke beslissing die goed overdacht moet worden.Gebruik onze hulp bij de verkoop of laat ons het hele proces van u overnemen. We komen graag langs om de details met u door te spreken:

pic11mainpic31
 • Schatting van uw eigendom met de juiste prijs
 • Verkoop met of zonder borden
 • Het plannen van bezichtigingen(wij zijn ook beschikbaar’s avonds en in het weekeinde afhankelijk van uw beschikbaarheid)
 • Foto’s van uw pand
 • Adverteren van uw pand in gedrukte media
 • Adverteren van uw pand op websites gespecialiseerd in de woningmarkt
 • Advies voor decoratie of een opknapbeurt om de verkoop te bespoedigen
 • Daarnaast profiteert u van ons uitgebreide netwerk. Wij krijgen informatie over mensen die accommodatie in deze omgeving zoeken (bijvoorbeeld om dichter bij familie te wonen, of artsen die zich nabij het Brugman Ziekenhuis of AZ VUB ziekenhuis willen vestigen)
 • In geval van gedeelde eigendom: een gesprek met de beheerder van het pand en analyse van de vastgelegde termen om te bezien of uw bijdrage aan het reserve fonds terugbetaald kan worden

Het pand kan uw eigendom zijn, of dat van één van uw ouders. Het kan de eigendom zijn van een familielid dat wegens ouderdom moet verhuizen, of een pand dat geschonken is als erfenis.

Indien het goed verhuurd is, communiceren wij namens u met de huurder. Wij realiseren ons altijd dat het om de woonplek van mensen gaat, dus deze gesprekken verlopen zeer tactvol.

Helaas maken sommigen de vergissing om de verkoop van hun woning toe te vertrouwen aan makelaars die slecht bekend zijn met de buurt (Jette, Ganshoren, Laken, Koekelberg) en het object niet correct schatten. Dit leidt tot een langdurig verkoopproces tegen prijzen die veel lager liggen dan aanvankelijk was voorgesteld. Makelaar Lebrun kent iedere buurt en stelt eerlijke prijzen voor om de verkoop optimaal te laten verlopen

Gesterkt met onze wetskennis hebben we al meerdere malen problematische situaties op kunnen lossen. Denk aan gedeeld eigendom waar de eigenaren het oneens waren, een object dat eigendom was van een dementerend persoon die onder toezicht gesteld was, of verkoop van een woning na een moeizaam verlopen echtscheiding…

In dergelijke gevallen treden we op als neutrale partij die op transparante wijze tot een oplossing komt die acceptabel is voor alle betrokkenen.
Onroerend goed is al generaties lang de passie van makelaar Lebrun!

Huizenblok

immeuble-de-rapportWilt u het huizenblok in zijn geheel verkopen of de woningen individueel aanbieden? Of de woningen leeg staan of verhuurd zijn, net gerenoveerd zijn, of last hebben van achterstallig onderhoud, wij helpen u bij de verkoop.
Wij verzorgen ook de communicatie met huurders en eventuele beheerders.

Villa

U wilt uw villa verkopen? Wij kennen de verschillende delen van Noord-Brussel en Vlaams-Brabant op ons duimpje. Met onze vakkennis verkopen wij uw woning met of zonder borden, al naar gelang.

Huis

Uw huis, een eensgezinswoning of een eenpersoonswoning, gerenoveerd of niet, wij verkopen uw huis tegen de beste prijs. Neem contact op voor een betrouwbare verkoop.

Appartement

Appartement, flat, studio, studentenkamer of penthouse. De noordelijke wijken van Brussel (Jette, Ganshoren, Koekelberg) en omgeving zijn zeer geschikte woonbuurten.

Verkoop of lijfrente

Vente en viager - couple agéU wilt uw object verkopen ten behoeve van een lijfrentepolis? Wij zijn hierin ervaren en kunnen u de verschillende opties voorleggen. Het is belangrijk om, afhankelijk van uw leeftijd, vast te stellen hoe hoog de bijdrage bij ondertekening (het bouquet) en hoe hoog de maandelijkse termijnen zijn. Met onze kennis en ervaring helpen we u de juiste beslissing te nemen, al naar gelang uw situatie. Bel ons op 0496 / 905106 voor een afspraak.

Garage

Garage of box , parkeerplaats

garage garage-1U wilt uw garage of garagebox verkopen, uw overdekte of onoverdekte parkeerplaats. Wij schatten de waarde van uw garage, afhankelijk van grootte en staat (voorzien van elektriciteit en/ of water, automatische deur, enzovoort), locatie (drukte, al dan niet betaald parkeren). Wij berekenen de beste prijs voor u.

Garages zijn onroerend goed en dienen als zodanig via een notaris verkocht te worden. Garages kunnen niet rechtstreeks verkocht worden zonder tussenkomst van een notaris.

Agence Immobilière Bruxelles | Agence Immobilière Jette