Professionele schatting van uw huis of appartement in Brussel – met verkooptips

expertise-pic1U wilt weten hoeveel uw pand waard is? De expertise van makelaar Lebrun stelt nooit teleur. Bel ons nu op nummer 0496 90 51 06 , en Madame Lebrun (manager van het makelaarskantoor) komt vandaag nog langs voor een professionele schatting van uw huis met volledige transparantie.
Naast een volledig schatting rapport geven we u waardevolle tips over hoe uw pand aan te kleden om de verkoop succesvol af te sluiten tegen de beste prijs.
Uw eigen huis verkopen kan een stuk ingewikkelder zijn dan u denkt. De inschatting van de eigenaar is zelden neutraal. Het advies van een expert die bekend is met alle details van de locatie is van grote waarde.
Wij geven u de juiste waarde van uw pand, of het nu om een huis of appartement betreft. De prijs van onroerend goed is sterk gestegen in de afgelopen 20 jaar en lokaal kunnen er flinke verschillen zijn, afhankelijk van de locatie en de karakteristieken van uw pand.

Wij geven u geen opgeblazen prijzen maar een realistische inschatting van de echte waarde van uw huis. Er is niets frustrerender dan de verkoop van uw eigendom toe te vertrouwen aan iemand die u bewust een te hoge waardering geeft, enkel om de opdracht tot verkoop binnen te halen. Uw eigendom staat te koop voor een irrealistisch hoge prijs, en niemand toont interesse. Vaak moet de prijs meerdere malen verlaagd worden wat wantrouwen wekt bij potentiële kopers, die verborgen gebreken vermoeden. Interesse is laag en dit leidt uiteindelijk tot verkoop onder de marktwaarde.

Agence Immobilière Bruxelles | Agence Immobilière Jette