Koop een woning voor uzelf

acheter-pic1
U zou graag een woning voor uzelf aanschaffen maar slaagt er niet in het huis of appartement van uw dromen te vinden? Misschien heeft u niet de tijd om meerdere panden te bekijken? U verhuist naar Brussel voor uw werk en zou hier graag meteen een thuis maken? Neem contact op en Madame Lebrun zoekt voor u de meest geschikte woning naar uw wensen (aantal kamers, lift, wijk en omgeving, nabijheid van scholen en andere voorzieningen, enzovoort), in het district van uw keuze (Brussel centrum of buitenwijken).

Koop een woning als investering

acheter-pic2U zou graag investeren in onroerend goed als alternatief voor de lage rente die de bank u geeft? Wij hebben alle antwoorden als het gaat om vragen als: In welke wijk brengt onroerend goed het hoogste rendement? Wat zijn de te verwachten huurinkomsten? Wat zijn de risico’s? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Enzovoort…
Brussel is de hoofdstad van Europa, zetel van de Europese Unie en de NAVO, en de basis voor vele multinationals. Desondanks is onroerend goed relatief betaalbaar wanneer we de prijzen vergelijken met andere Europese hoofdsteden.

Sinds 2012 is Laken (een wijk in Brussel) thuishaven voor de Europese School (ECOLE EUROPEENNE IV), alwaar 2500 kinderen -veelal van ouders werkzaam voor de Europese Unie- studeren. De verhuizing van de school heeft een aantal families naar deze wijk doen komen.

Voor telefonisch contact vanuit het buitenland belt u +32 496 90 51 06 of 0032 496 90 51 06

Agence Immobilière Bruxelles | Agence Immobilière Jette